Enten du vil gi bort en kreativ og smakfull julegave, lage din egen grøtpremie eller bare trenger litt påfyll av førjulsaktiviteter for å komme i skikkelig julestemning, er dette et must-have fra Sverre Sætre nå som det nærmer seg jul.
Konditoriet har utforsket hvordan du kan få enda mer glede ut av de fantastiske skapelsene deres, og har utviklet et spesialdesignet marsipangriskit som er til å spise opp – bokstavelig talt.
Det som gjør disse kitsene så spesielle, i tillegg til at dette blir til kvalitetskonfekt fra øverste hylle, er at du inviteres til å prøve deg som konditor selv hjemme. Hvem har vel ikke lekt med tanken selv før?
Pakken består av alt du trenger for å lage julens desidert søteste marsipangris. Råvarene er som alltid nøye utvalgt, med marsipan fra Lübeck og sjokolade fra Valrhona. Her gjøres ingenting halvveis!
Alle juletradisjoner må begynne et sted, kanskje blir dette en ny en hos deg? Samle familie og venner, eller nyt litt kreativ egentid – endelig er det tid for å utforme din helt egen og personlige marsipanfigur!
Ekstra gøy er det å si at du har laget den helt selv, hvis du for eksempel har lyst til å gi den bort i gave. Men det er også helt lov å beholde den og kanskje bruke den som premie til den som finner mandelen i grøten på lille julaften.
Her har du altså et lite juleprosjekt å holde på med på sene adventskvelder og fantastisk smakfullt julegodt, signert av kjendiskonditor Sverre Sætre.
Kitet består av 250 gram marsipan, rød konditorfarge, litt mørk sjokolade og plasthansker. Enten kan du freestyle din egen gris helt etter ønske eller så kan du følge konditorens fremgangsmåte til punkt og prikke. En link til Sverres versjon av marsipangrisen følger med, så valget er ditt!
For en mer detaljert fremgangsmåte, se video i toppen av artikkelen.
Marsipangriskitet er sesongvare og er kun tilgjengelig t.o.m. 31.12, så har du lyst til å prøve selv, må du være rask. Bestill nå for å få kitet levert i tide til førjulshygge!
Sverre Sætre har lang erfaring fra bransjen og konditoriet feiret nylig 20-årsjubileum. De har vunnet en rekke priser for sine smaker, deriblant kokke-OL og kokke-VM. Sverre Sætre har også utviklet smaker for det verdensberømte, franske konditorhuset Ladurée i 2018.
Det er med andre ord hit du går når du ikke vil ta noen sjanser med smak og kvalitet, og de har kaker og konfekt som passer til små, hverdagslige feiringer og store fester og arrangementer.
De følger sesongens råvarer i større grad enn det som er vanlig i norske konditorier, noe som gjør at produktene varierer fra årstid til årstid. Teamet deres består av både kokker og konditorer, og de jobber i grenselandet mellom disse tilnærmingene for å utvikle overraskende sjokoladekreasjoner du kommer til å elske.
Mange stoler på Sverre Sætre til å lage bryllupskaken sin, men du får også tak i showstopper-kaker som blir festens midtpunkt og et drøss av deilig, kremet konfekt i alle tenkelige smakskombinasjoner – klassiske som har vært i salg i en årrekke og nye kreasjoner som dukker opp titt og ofte.