120 MIN
LETT
8
Hjortegryta er for mange selve definisjonen på norsk høst – en varmende gryte med saftig hjortekjøtt kokt sammen med fyldig kraft og møre rotgrønnsaker. Dette er helt enkelt nydelig høstmat som er perfekt å sette på bordet når dagene blir kjøligere, og du vil glede familien med et ekstra godt hjemmelaget måltid!
På utkikk etter verdens beste hjortegryte? Da bør du teste den enkle oppskriften vår med rent hjortekjøtt, oksekraft, sellerirot, gulrøtter, kantareller og champignon. Rømme og kremfløte runder av smaken og gjør denne til en favoritt hos store og små.
Dette er en nydelig gryterett vi ikke kan få nok av utover høsten, og da passer det ekstra bra at den er rask å lage, sammenlignet med annen langtidskokt høstmat.
Mange liker også å tilsette noen skiver brunost og litt rødvin for en enda dypere smak. Denne hjortegryta passer like godt til middagsselskaper og spesielle anledninger utover høsten og vinteren, som til hverdagsmiddag for hele familien. Vel bekomme!