Alle artikler

Spicy 'Nduja-pasta

30 MIN

LETT

2

Denne pastaretten med krydret, smørbar Ndujapølse fra Sør-Italia sparker litt fra seg, og er en helt nydelig pastarett som passer like godt til middag midt i uka som til helgekos. Denne kommer hele familien, daten eller middagsgjestene dine til å elske!

Ingredienser

  • 200g spaghetti
  • 200ml passata
  • 80g nduja
  • 2ss tomatpuré
  • 1 liten gul løk
  • Olivenolje
  • Salt og pepper
  • Parmesan
  • Basilikum

Sånn gjør du

  1. Kok opp vann i en kjele, ha i litt salt og kok pasta etter anvisning.
  2. Finhakk løken før du steker den blank i litt olivenolje på middels høy varme.
  3. Skyv løken til side og ha tomatpuré og ndujaen i panna. Rør alt sammen etter et par minutter.
  4. Tilsett passata og la det småkoke i ca. 10 minutter.
  5. Smak til sausen med salt og pepper. Blir sausen for tykk kan du tilsette litt av pastavannet, start med ca. 0,5 dl.
  6. Bland spaghettien inn i sausen og legg opp på tallerkener.
  7. Riv over parmesan og pynt med frisk basilikum.

Har du alt du trenger?

'Nduja pasta er en smaksbombe av en pastarett med en krydret, smørbar salami fra Calabria. Denne retten er perfekt for de som liker et lite kick i maten, da 'Nduja er sterk på smak. Derfor passer krydderpølsen godt som smaksforsterker i pasta, supper, gryter, på pizza og i mye annen mat.

Med enkle ingredienser som tomater, løk, pølse og ost, er dette en middag som er rask og lett å lage, men som likevel byr på utrolige smaker. Perfekt når du vil imponere med noe ekte italiensk. Buon appetito!

La oss snakke om cookies 🍪
Vi bruker cookies for å forbedre nettsiden og gi deg en unik kundeopplevelse. I vår personvernerklæring kan du lese mer om dette. Ved å trykke «Aksepter alle», godkjenner du bruken av cookies. Googles retningslinjer for personvern.